Συχνές ερωτήσεις

⁌echP⁍o Academy

Τι είναι η βιομηχανία Πληροφορικής & Τεχνολογίας που ανθεί στην πόλη μας; Ποιούς αφορά; Πώς μπορώ να ενταχθώ; Τι ικανότητες και γνώσεις χρειάζομαι;

Η ευκαιρία σου για την εκτόξευση της επαγγελματικής σου καριέρας!

Πληροφορική & Τεχνολογία, όροι εύκολοι ίσως για όσους συμμετέχουν ενεργά στο τοπικό ψηφιακό οικοσύστημα, δελεαστικοί, ίσως και προκλητικοί, για όσους το παρατηρούν από απόσταση.

Είναι το Τech Pro Academy για εμένα ;

Πώς μπορώ να διεκδικήσω την ευκαιρία για μια καλύτερη σταδιοδρομία;

Τι χρειάζεται να κάνω;

Ερωτήσεις λογικές και δίκαιες εάν αυτή είναι η πρώτη σας απόπειρα διερεύνησης του κλάδου. Ευτυχώς, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο. Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος διαρκώς αναπτύσσεται με σημαντικές και πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα επενδύσεις. Παράλληλα, εταιρίες, φορείς, θεσμοί και events εξασφαλίζουν την απαιτούμενη για την πρόοδο του κλάδου εξωστρέφεια.

Είσαι απόφοιτος/η θετικών σχολών; Είσαι τελειόφοιτoς/η; Έχεις αποκτήσει από μόνος/η σου skills στον προγραμματισμό; Ή μήπως είσαι επαγγελματίας σε συναφή κλάδο και επιθυμείς μια δυναμική σταδιοδρομία στον χώρο της τεχνολογίας;

Αν ανήκεις σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε το TechPro Academy είναι για σένα!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

To ΤechPro Academy είναι μια ακαδημία πληροφορικής με έδρα την Θεσσαλονική που έχει ως πρωταρχικό στόχο να εκπαιδεύσει και να μυήσει κάθε ενδιαφερόμενο στο τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρούτσου 21 & Κοσμοπούλου 2

  1. Τα μαθήματα μας διεξάγονται κατά κύριο λόγο στις εγκαταστάσεις μας (Ανδρούτσου 21 & Κοσμόπουλου 2 Θεσσαλονίκη). Ενδέχεται όμως κάποιες αναπληρώσεις μαθημάτων ή παράδοση extra εκπαιδευτικού υλικού να γίνεται μέσω online classes.

Ο επόμενος κύκλος μαθημάτων ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2024. Κατοχύρωσε άμεσα την θέση σου στο πρόγραμμα!

Φυσικά!  Υπάρχουν προγράμματα που δεν απαιτούν μεγάλη επαφή ή εξοικείωση με τον προγραμματισμό. Μην ξεχνάς, επίσης, ότι το πρόγραμμα σπουδών προσαρμόζεται συνεχώς με βάση το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Εν πάση περιπτώσει, η ομάδα του TechPro και οι instructors είναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν με extra εκπαιδευτικό υλικό, ενισχυτικά και επαναληπτικά μαθήματα, μέχρις ότου να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα!

Φυσικά! Το Tech Pro Academy απευθύνεται σε απόφοιτους θετικών επιστημών που επιθυμούν να ενταχθούν στον τομέα της πληροφορικής, είτε για να ενισχύσουν το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο , είτε για να χτίσουν τα θεμέλια ώστε να διεκδικήσουν μια νέα θέση εργασίας στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της Τεχνολογίας.

Το Tech Pro Academy προσφέρει :

  • Ετήσιο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης (Reskilling) 
  1. Junior Full-Stack [1st Semester] & Any Stream [2nd Semester]
  2. Data Science [1st Semester] & A.I. & Data [2nd Semester]
  • Εξαμηνιαίο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης (Upskilling)

Επίλεξε το stream της επιλογής σου για ένα εξάμηνο: Back-End, Front-End, Data Science, Junior Full-Stack.

  • Εξαμηνιαίο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης (Cross-Skilling) 

Τώρα έχεις την δυνατότητα να συμμετάσχεις σε περισσότερο απο ένα streams μέσα στο εξάμηνο. Επικοινώνησε μαζί μας, ώστε να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου!

Αν είναι η πρώτη σου ουσιαστική ενασχόληση με τον προγραμματισμό και θέλεις να θέσεις γερά θεμέλια πάνω στα οποία θα αναπτύξεις την καριέρα σου στον τομέα της πληροφορικής τότε το πρόγραμμα Reskilling είναι για εσένα!

Αν έχεις ήδη γνώσεις πάνω στον τομέα και θέλεις να εξειδικευτείς στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες του κλάδου τότε το πρόγραμμα Upskilling είναι για εσένα!

Τα μαθήματα είναι κυρίως απογευματινά, 18:00-21:00, ώστε να είναι βολικό για αυτούς που εργάζονται.

Το τελικό κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται με το πέρας της αποδοχής σου στο πρόγραμμα.

Ενδεικτικά, το αρχικό κόστος:

Για το Ετήσιο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ανέρχεται στα 1800 €.

Για το εξάμηνο σε stream της επιλογής σου ανέρχεται στα 1000 €.

Για την επιλογή/ συνδυασμό 2 ή περισσοτέρων streams, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το TechPro Academy αντιμετωπίζει την πρόκληση των εταιριών πληροφορικής να απορροφήσουν ανθρώπινο δυναμικό, προσφέροντας προγράμματα που στόχο έχουν να αποτελέσουν προθάλαμο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των συμμετεχόντων. Σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρίες πληροφορικής, το TechPro παρέχει ένα άκρως εκσυγχρονισμένο και απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται επάνω στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Οι instructors του προγράμματος είναι επαγγελματίες του κλάδου, δηλαδή κατέχουν οι ίδιοι μια senior θέση επάνω στο αντικείμενο τους, οπότε είναι σε θέση να μεταλαμπαδεύσουν πρακτική γνώση στις πιο hot και χρήσιμες τεχνολογίες.

Δεν τελειώνει εδώ!

Το TechPro Academy προσφέρει επίσης workshops επάνω σε θεωρητικές και πρακτικές τεχνολογίες, που παραδίδονται από στελέχη των συνεργαζόμενων εταιριών Πληροφορικής.

Επιπλέον, πραγματοποιούνται επισκέψεις στα κεντρικά των εταιριών, ώστε οι συμμετέχοντες του προγράμματος να έρθουν σε επαφή με το corporate περιβάλλον και να συνομιλήσουν με τα στελέχη που εργάζονται εκεί!